Veckorna går med en rasande fart!
Den här veckan har varit lite speciell eftersom vi fick så mycket snö.
När snön kommer och kylan kryper in så är det alltid lika mysigt att tända brasan och massor av ljus. Fördelen är att man då får både myset och värmen.
Idag hann vi uträtta lite ärenden innan det var dags att laga middag.
Vi har gott om födelsedagar inom familjen under oktober, november och början av december.
Eftersom vi varit spridda på lite olika ställen i landet så tänkte jag försöka komma i fatt med lite födelsedagsuppvaktningar under helgen. Hittade paket till de två vi planerar att fira i helgen.
Passade också på att köpa lite färsk fisk på vägen hem.
Vi är ofta dåliga på att laga fisk här hemma.
Orsaken är helt enkelt att vi måste åka extra för att köpa fisk. Normalt är vi lata och handlar allt på världens bästa ICA-afffär som vi också bor granne med. Den är inte stor men den har allt utom just färsk fisk!
800 gram torskfilé eller annan vit fisk
2 pkt bacon
1 vitlöksost Cantadou
1/2 citron
3 dl matlagningsgrädde
salt och peppar
Sätt ugnen på 175 grader.
Knaperstek bacon
Blanda vitlöksosten och grädden med hjälp av en visp.
Lägg fiskfiléerna i en form.
Salta och peppra och pressa över citron
Strö över bacon och slå över gräddblandningen.
Sätt in i ugnen i 30-40 minuter.
Servera med sallad och pressad potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar