Det fanns lite rester från gårdagen kvar i kylskåpet men eftersom vi alla ätit av resterna till lunch så ville jag ändå laga något nytt till kvällen.
Jag hade några färska kycklingfiléer i kylen och tillsammans med den överblivna gorgonzolablandningen från måndagens tillbehör till pepparkakorna blev det en riktigt god middag.
Tänk att råvaror ofta ser så oerhört tråkiga ut innan de är tillagade och hur fantastiska de sedan blir i färg och smak när man tillagat dem!
Recept
Sätt ugnen på 200 grader
Bryn kycklingfiléerna i en stekpanna. Salta och peppra.
Lägg över i en ugnsfast form.
Blandningen av gorgonzola och philadelphiaost hamnade i en kastrull och fick sällskap av 2 tsk soja och 2 msk kycklingfond och lite svartpeppar.
Efter att osten hade smält så hällde jag allt över kycklingen och satte in i ugnen i ca 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar