Har nu tröttnat ordenligt på julmaten och känner mig
inspirerad att fundera över mer normal matlagning igen.
Jag bläddrade igenom några nummer av Elle mat och vin och hittade lite spännande saker som jag ska prova under veckan.
Vi behöver nog även blanda in lite överblivet av julmaten för att göra slut på den men den kommer denna vecka i "ny" tappning.
inspirerad att fundera över mer normal matlagning igen.
Jag bläddrade igenom några nummer av Elle mat och vin och hittade lite spännande saker som jag ska prova under veckan.
Vi behöver nog även blanda in lite överblivet av julmaten för att göra slut på den men den kommer denna vecka i "ny" tappning.
Måndag
Köttbullar i röd thaicurry och ris
(recept från Elle mat och vin dec-jan 2010)
Köttbullar i röd thaicurry och ris
(recept från Elle mat och vin dec-jan 2010)
Tisdag
Ugnskokt lax med potatis, kall creme fraichesås och hollandaisås
(Överbliven julmat)
Ugnskokt lax med potatis, kall creme fraichesås och hollandaisås
(Överbliven julmat)
Onsdag
Pappardelle med rostade grönsaker och salvia
(recept från Elle mat och vin dec-jan 2010)
Torsdag
Pappardelle med rostade grönsaker och salvia
(recept från Elle mat och vin dec-jan 2010)
Torsdag
Örtsoppa med marinerade räkor och chilitortillas
Fredag Nyårsafton
Pepparrotspannacotta med gräslöksrullad kallrökt lax
Basilikamarinerad oxfilé med svamprisotto med tryffel och parmesan
Vit chokladtårta med mandelbotten och topping av passionsfrukt
Lördag
Krispig kyckling med rökt paprika och ströbrödspanering.
(recept från Elle mat och vin dec-jan 2010)
Söndag
Gravad lax med dillstuvad potatis
(Överbliven julmat)
Fruktsallad och hemmagjord vaniljglass
Lördag
Krispig kyckling med rökt paprika och ströbrödspanering.
(recept från Elle mat och vin dec-jan 2010)
Söndag
Gravad lax med dillstuvad potatis
(Överbliven julmat)
Fruktsallad och hemmagjord vaniljglass
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar