torsdag 13 januari 2011

Middag på konferensanläggning!

Jag är på konferens under torsdag och fredag på Kungsörstorp.

Maten här har varit en positiv överaskning.
God och vällagad!

Kvällens meny gick i 80-talstecken med ny touch på tillagning och servering.

Förrätt: Räkcoctail

Botten gjord av rotselleripuré.
Ovanpå detta chilimarinerade räkor och friterade glasnudlar.


Varmrätt: Oxfilé Provencale


Oxfilé med potatisbakelse, vitlökssmör med rostad vitlöksskivor och rödvinssås.


Efterrätten: Bananasplit


Marängbotten med grädde, glasskula, chokladsås, smör och sockerstekta bananer och sedan "båten" som är en längsskuren banan som friterats.
Ett litet tunnt chokladrör är sedan nedstucket som "mast".

Goda traditionella rätter serverade på ett lite nytt sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar