Vilken fantastisk helg vi har haft!
Superkallt men soligt och härligt.
Bara solen visar sig får man lite vårkänslor även om det är nästan -20 grader ute.
Förändringens vindar blåser här hemma nu.
Barnen utflyttade, maken har fått jobb i Stockholm och ska börja pendla igen och kommer att vara borta betydligt mer än de senaste åren.
Frågan är hur mycket och till vem som jag ska laga mat ?
Får kanske börja äta lunch på jobbet och macka på kvällen?
Lunch på jobbet känns inte som någon höjdare då vår lunchrestaurang tyvärr inte serverar någon mat som man lockas av.
Lite bak och matlagning har det blivit i helgen trots allt, tyvärr bara gamla godingar så jag tar mig friheten att länka till gamla inlägg.
Biffstroganoff
Receptet finns här
Lite bak av Kolakakor blev det också!
Recept finns här
Nu är det dags att återgå till veckans avsnitt av Wallander.
Hoppas alla får en härlig vecka och kom ihåg att ta vara på det ljus som så sakta återvänder.
Hej Eva.
SvaraRaderaHoppas du ändå fortsätter med din jättebraiga blogg. Jag får ofta tips och mat tankar från din sida matnörd som jag är.
Du kanske kan börja tänka singelhushåll på dina recept framledes. Finns ju många i landet som tycker det ät tråkigt att laga mat bara till sig själva och skulle uppskatta recept för färre. Tillhör inte själv den kategorin, fortsätter med storkok trots att vi bara är två numera, men skulle ändå gärna läsa om recept för färre.
Många mathälsningar från Annette.
Jo jag kommer säkert att fortsätta att både laga mat och skriva om det. Barnen finns ju kvar om än på distans för tillfället.
RaderaFår fundera på detta med singelhushållsmat. Måste erkänna att jag inte ens har grytor och formar som passar mindre än 6 personer.
Älskar du laga mat så kommer du att laga den oavsett...Jag brukar baka mycket till min blogg och mina väninnor på jobbet är så glada när jag kommer med fika till jobbet
SvaraRaderaDär sa du något. Får börja baka till jobbet. Lite knivigt dock då jag jobbar som chef och har anställda på två olika orter. Det blir till att komma ihåg att vara rättvis.
RaderaKolakakor är en favorit hos oss! :)
SvaraRaderaSå gott
Visst är det! Både gräddade och innan de kommer in i ugnen.
RaderaLagade Biff stroganoff efter ditt recept igår och jösses så gott det blev, tack för receptet!!
SvaraRaderaMvh Jennie
Roligt att du gillade det. Eva
Radera