Under helgen hann vi med ett besök på en lokal restaurang som finns nere i vår stads lilla hamn.
En liten supertrevlig restaurang som också har en liten saluhall i anslutning.
Min mat bestod av en fiskgryta med aioli.
Kanongod!
Detta är verkligen något man (jag) borde göra oftare hemma också.
Ett glas chablis fick det bli till detta.
Maken ratade fisken och tog "dagens special" istället och fick en riktigt god
rödvinsbrässerad högrev med potatispuré och pepparrot.
Vi kan väl säga som så att potatismoset inte var gjort på lättmjölk i alla fall.
Nu är min vanliga kamera återfunnen och bilderna har en liten chans att bli bättre än de som togs i helgen.
Jag går nu in på mina sista dagar på det jobbet jag haft i nästan tre år och ska faktiskt vara ledig i två månader innan jag börjar på nästa jobb.
Som alltid när man slutar på ett jobb så är det många olika känslor.
Det är många jag kommer att sakna och som jag mer än gärna skulle arbeta tillsammans med igen.
Vi får väl hoppas att våra vägar möts vid en annan tidpunkt.
Det känns helt fantastiskt att få den möjligheten.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar