Nu är det dags att försöka komma igång med bättre planering av veckomenyer.
Inspirationen har inte varit på topp den senaste tiden för att prova nytt men nu ska jag göra ett försök igen att prova nya rätter och inte bara gå runt på samma som jag alltid har gjort.
Nu är det ju så att många av våra favoriter ändå har visat sig vara hållbara över tid så det är väl därför de gärna återkommer.
Luncherna i veckorna får bli antingen matlåda på rester eller utelunch.
Jag ska ju börja arbeta vid Medborgarplatsen i Stockholm så jag gissar att det finns en och annan restaurang där som är värd att prova.
Måndag: Ratatouille med biff och ris, Jamie Oliver
Tisdag: Torsk med bacon, kapris och pepparrot och kokt potatis
Onsdag: Spenat- och kantarellasagne med ricottaost
Torsdag: Chorizo med pasta, Jamie Oliver
Fredag: Pizza med prosciutto, parmesan och ruccola
Lördag: Lunch: Löksill, ägghalvor och potatis
Middag: Oxfilé med gorgonzolabakad potatis och rödvinssky
Söndag: Lunch: Pasta med kronärtskocka, ruccola och parmesan
Middag: Krämig fiskgratäng med skogschampinjoner
Jag har aldrig tidigare handlat på Campadre men provade nu för första gången för ett par veckor sedan och köpte dessa varma stövlar till ett mycket bra pris.
Jag har ett par Bally curlingkängor som har minst 12 år på nacken och de är varma och sköna men lite korta i skaften när man rör sig i mer snö vilket jag fått känna på vid några tillfällen under denna vinter.
Inte för att jag hoppas på så mycket mer snö denna säsong men det lär väl komma fler vintrar gissar jag så då kan det vara bra att vara rustad och se till att man kommer ut även i vintern.
Nu är det dags att ta sig ut i solskenet och promenera lite innan det sista av förberedelserna inför veckan startar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar